Connecter
Liste de devis
Panier
Snelle levering Persoonlijke service Groot assortiment

Duurzaamheid & Sponsoring


MVO beleid Meerkantoor

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, of duurzaam ondernemen, is een vorm van ondernemen die economische prestaties koppelt aan respect voor mens en milieu. MVO maakt in sterke mate deel uit van ons beleid en is verankerd in onze missie om duidelijk aan te geven waar onze organisatie voor staat en wat onze identiteit en waarden zijn. In de praktijk betekent dit dat Meerkantoor streeft naar een balans tussen de drie P’s van People, P en Profit. Daarnaast maken we gebruik van gerenommeerde transporteurs zoals Post NL, GLS, DHL en Wesseling Logistics die alleen een duidelijk MVO beleid in hun organisatie hebben geïntegreerd.

In ons reguliere assortiment hebben we veel aandacht voor duurzaamheid. Het is een strategische keuze om, naast het toevoegen van duurzame artikelen, ook het bestaande assortiment zo veel mogelijk te vergroenen. Dat groene producten niet duurder hoeven te zijn bewijzen we dagelijks. Het groene assortiment bevat inmiddels meer dan 3.000 duurzaam geproduceerde artikelen en zijn samengevat in onze milieucatalogus die wij graag aan je presenteren.

In samenwerking met onze leveranciers stellen wij met zorg ons assortiment samen. Wij werken alleen samen met leveranciers die zich aan dezelfde strengen waarden en normen houden als wijzelf. Zo stimuleren wij de productie van duurzame producten en de toepassing van minder milieubelastende oplossingen.

Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Daarmee onderstreept Meerkantoor het belang van het opleiden van jonge mensen voor het vak. Leerlingen begeleiden is een leuke en verantwoordelijke taak. Als leerbedrijf biedt Meerkantoor o.a. een veilige leeromgeving, voldoende tijd aan begeleiding van de leerling en mogelijkheden om het beroep op het gewenste opleidingsniveau in de praktijk toe te passen.
 

Sponsoring

We dragen graag ons steentje bij aan de maatschappij. Meerkantoor is daarom de trotse sponsor van:

Stichting "Free A Girl". Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 7 jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.500 meisjes uit bordelen in Azië. Evelien Hölsken, Yolanthe Sneijder Cabau, Arjan Erkel en Roelof van Laar zijn oprichters van Free a Girl. Anna-Alica Sklias, Bridget Maasland, Dave Mantel, John Ewbank, Glennis Grace, Loes Haverkort en Wesley Sneijder zijn ambassadeur van de stichting.


Handbalvereniging Herpetz Bevo HC
. Herpetz Bevo Hc bestaat uit een seniorenafdeling en een jeugdafdeling. Verder kent men ook een verdeling in topsport en breedtesport. Beide standaardteams van Herpetz Bevo Hc zijn zogenaamde topsportteams. Heren 1 speelt in de BENE-League, een Belgisch-Nederlandse handbalcompetitie. Dames 1 is al jaren een vaste waarde in de vaderlandse 1e divisie!

Rugby Club Haarlemmermeer Hawks. De Rugby Club is op 29 mei 2012 opgericht door enkele rugbyfanaten. In 2013 heeft een nieuw bestuur besloten om de club in de breedte uit te bouwen. Naast rugby voor volwassenen, ook rugby voor de jeugd! Het resultaat is dat de Rugby Club Haarlemmermeer Hawks nu een rugbyclub is voor alle leeftijden. Inmiddels spelen de Haarlemmermeer Hawks op veel niveuaus mee!

SV Hillegom. Voetbal is van iedereen en SV Hillegom vindt dat mensen met een beperking ook van leuke activiteiten als voetbal moeten kunnen genieten. Niemand staat buitenspel! Al sinds 2008 is SV Hillegom er dan ook trots op om een G-team te kunnen ondersteunen welke bij de activiteiten begeleidt en ondersteunt worden door Stichting de Zevensprong. Kom eens kijken op "Sportpark de Zanderij" in Hillegom en ervaar zelf de sociale en open structuur van deze vereniging die model staat voor vorming (opvoeding en ontwikkeling van kinderen), verbinding (jong en oud, rijk en arm, allochtoon en autochtoon) en gezondheid (fysiek en mentaal).

Tennis Vereninging Lisserbroek TV Lisserbroek bestaat sinds 1982 en is gevestigd in Lisserbroek (3500 inwoners) te Haarlemmermeer. Het tennispark beschikt sinds enkele jaren over 6 verlichte all weather Pro Bounce banen, een oefentenniskooi en een gezellig clubhuis. Er kan dus het hele jaar door getennist worden. Het tenniscomplex straalt een gemoedelijke sfeer uit en gezelligheid staat hoog in het vaandel! TV Lisserbroek is aangesloten bij de KNLTB.

V.V. Kagia. V.V. Kagia is de bruisende voetbalvereniging in Lisserbroek. De jeugd neemt bij Kagia een belangrijke plaats in. Totaal heeft Kagia circa 280 jeugdspelers die elke zaterdag weer met plezier naar ons complex komen. V.V. Kagis streeft ernaar de leden een goede en sociaal veilige omgeving te geven voor het gezamelijk beoefenen van de voetbalsport. Nogmaals, plezier komt bij V.V. Kagia op de eerste plaats!Klanten over Meerkantoor

EN -  Meerkantoor - Subfooter - Logo banner 1
FR -  Meerkantoor - Subfooter - Logo banner 1
Meerkantoor - Subfooter - Logo banner 2
Meerkantoor - Subfooter - Logo banner 3
Meerkantoor - Subfooter - Logo banner 4
Meerkantoor - Subfooter - Logo banner 5
Meerkantoor - Subfooter - Logo banner 6
Meerkantoor - Subfooter - Logo banner 7
Meerkantoor - Subfooter - Logo banner 8
Meerkantoor - Subfooter - Logo banner 9
Meerkantoor - Subfooter - Logo banner 10

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en ontwikkelingen rondom Meerkantoor?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw mailbox!

Panier

Liste de devis

Effacer les filtres

Filtre

Annuler
Confirmer
20220816 09:18:53 PC14False0FalseTrue220102