Connecter
Liste de devis
Panier
Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Commander par 25 Stuk
Par Stuk
6,89 8,34 Incl. TVA
Demande de devisAjouter à la liste de souhaits
Contactgegevens
Product met levertijd
Partager via WhatsApp
 
Ajouter aux favoris
  • Persoonlijke service
  • Grootste assortiment
  • Productkennis
  • Showroom en fysieke winkel
  • Hoge klantwaardering
  • Description du produit et spécifications
  • Documents
  • Poser une question

Code à barre

Description du produit

De Roche SARS-CoV-2 Antigen Test Nasal is een snelle ondiepe antigeentest voorin de neus.
Betrouwbare, snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van nucleocapside antigeen aanwezig in menselijke neusmonsters.

Snel resultaat na 15 minuten (uitleesvenster 15-30 minuten).
Eenvoudige bediening (afname middels neusswab).
Geen verdere instrumenten nodig, handig in gebruik.
De testkit is klaar voor gebruik en bevat alle benodigdheden om een test te kunnen uitvoeren.

Het ministerie van VWS heeft ontheffing verleend aan Roche Diagnostics Nederland voor de inzet van SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal voor gebruik als zelftest. De test, die reeds enige maanden beschikbaar is, kan nu ook zonder de ondersteuning van een zorgprofessional door particulieren worden afgenomen - thuis, op kantoor, op school, voor evenementen.

Patiëntveiligheid
Voor Roche Diagnostics hebben kwaliteit en patiëntveiligheid van de diagnostische oplossingen de hoogste prioriteit. Volgens de richtlijnen van het ministerie van VWS worden de zelfthuistesten geleverd met Nederlandse bijsluiters, instructies en begeleidende veiligheidsadviezen, geschikt voor mensen zonder medische achtergrond. Op de site van Rijksoverheid www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2021/03/10/ontheffingen-antigeentesten kunnen consumenten kijken of de door hen aangeschafte zelftest van een fabrikant met ontheffing komt en wat dit betekent.

De Roche SARS-CoV-2 Antigen Test Nasal in één oogopslag

De afname voor in de neus is minder belastend voor de patiënt, vooral bij gevoelige personen als kinderen, ouderen of mensen met een handicap.
De testverpakking is klaar voor gebruik, heeft voorgevulde extractiebuffer buizen en bevat alle benodigdheden om een test uit te kunnen voeren.
Geen verdere instrumenten nodig.
Eenvoudige bediening door opgeleide zorgmedewerkers. De toepasser van de test dient zich gekwalificeerd en bekwaam te achten om de test uit te voeren en om deze te communiceren aan de patiënt
Een snel resultaat na 15 minuten (uitleesvenster 15-30 minuten) – geen vervolgafspraak nodig om het resultaat te bespreken
Opslag bij kamertemperatuur (+2 – +30 ° C)
Maakt gedecentraliseerd testen mogelijk en maakt toegang tot testen mogelijk in gebieden waar laboratoriumtesten niet beschikbaar zijn.
Minder kans op op niezen en hoesten tijdens de afname. De gecontroleerde zelfafname voorkomt lichamelijk contact met de patiënt. Hierdoor kan deze testmethode het risico op blootstelling aan het virus voor medewerkers in de gezondheidszorg verminderen.

Roche levert deze test ter ondersteuning aan het huidige testbeleid van de Nederlandse overheid. Wij verwijzen voor de inzet van de test conform dit beleid naar de laatste versie van de Kamerbrief Stand van Zaken Covid-19 van Minister de Jonge.
Voor het testen door bedrijven verwijzen wij naar de LCI-richtlijn COVID-19 “Handreiking testen binnen bedrijven en ondernemingen op COVID-19”: https://lci.rivm.nl/covid-19-testen-binnen-bedrijven
en de uitgangspunten zoals door VWS aangegeven in haar publicatie “Uitgangspunten voor inzet testen op COVID-19 (waaronder antigeen(snel)testen) buiten de GGD-testlocaties – versie 5.0 https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2020/11/04/uitgangspunten-voor-inzet-testen-op-covid-19-waaronder-antigeensneltesten-buiten-de-ggd-testlocaties

De volgende onderdelen zijn nodig voor een test en zijn in de kit opgenomen:
-Testapparaat (afzonderlijk verpakt in folie met droogmiddel)
- Extractiebufferbuisje en bufferbuisrekje
- Druppel dop
- Steriele swabs
- Gebruiksaanwijzing en verkorte handleiding
- Positieve en negatieve controle

Spécifications

MarqueRoche
CatégorieTesten
Code produitE18579
EmballageStuk
Commandé par25

Poser une question sur cette produit

Panier

Liste de devis

Effacer les filtres

Filtre

Annuler
Confirmer