Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Search: 

3D Printersupplies

3D Printersupplies

Wilt u een 3D-printer kopen? 3D-printen wordt steeds populairder, maar om 3D te kunnen printen heeft u wel een speciale 3D printer nodig. Waar moet u op letten wanneer u een 3D-printer koopt?

U moet goed weten voor welk doel u een 3D-printer aanschaft. Wilt u de 3D-printer voor thuis gebruiken, of is het apparaat voor op uw kantoor? Dit kan erg belangrijk zijn wat betreft de intensiteit die het apparaat aan moet kunnen. 

Filamenten voor een 3D-printer vormen de basis voor het te printen object. Deze filamenten zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Maar hoe zit dat precies, filamenten gebruiken in een 3D-printer?

Filamenten zijn als het ware de ‘inkt’ voor 3D-printers. Filamenten voor 3D-printers worden gemaakt in verschillende materialen, waarvan PLA de meest voorkomende is. PLA is een soort thermoplastic, het smelt bij hoge temperatuur en wordt weer hard als het afkoelt. In principe werkt het heel simpel, in plaats van een cartridge plaatst u een stuk filament in uw 3D-printer en u bent klaar om te printen.

Foto-tabel  Lijst 
Foto-tabel  Lijst 
web-monitoring-ok